Tuesday, January 4, 2011

Dark Green Pendant [PE00025]

           Καλησπέρα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! Οι τελευταίες μέρες είναι άκρως δημιουργικές! Παρακάτω σας παρουσιάζω ένα από τα πρώτα κοσμήματα που έφτιαξα την καινούργια χρονιά και ομολογώ το έχω λατρέψει οπότε θα το κρατήσω για εμένα!!

           Hi everyone!! I'm so happy!! The first few days i've so many ideas!!! I'm presenting you one of my first creations for this year and i confess that i'm going to keep it  for myself!!


Polymer Clay With Silk Cord

10 comments:

  1. Καλή δημιουργική χρονιά!!!! Που από οτι βλέπω ξεκίνησε με πανέμορφες δημιουργίες!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ReplyDelete
  2. Εχεις δίκιοοοοοοοοοοοο!!!! Είναι υπέροχο!!! Και η φωτογραφία το αδικεί !!! Το σχέδιο σαλιγκάρι που φιλοξενεί επίσης ένα bead δεν φαίνεται τόσο καλά και πιστεύω οτι αν φαινόταν και απο την άλλη οπτική θα φαινόταν πόσο μαγικό είναι!!!!!
    Μπράβο χρυσοχέρα μου!!!!

    Φιλια΄

    ReplyDelete
  3. Είναι τόσο μοναδικό...τόσο τέλειο...κ εγώ για τον εαυτό μου θα το κρατούσα, σίγουρα.Μου φένεται πολύ δύσκολο, είναι???

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα Κορίτσια!!

    @LiVILavi Καλή Χρόνια να έχεις!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

    @MariaZ Μαράκι μου χαίρομαι που σου άρεσε! Ναι η φωτογραφία το αδικεί λίγο, αλλά άμα την μεγενθύνεις φαίνεται σχετικά καλά, θα προσπαθήσω όμως να το ξανατραβήξω για να φαίνεται και από άλλη οπτική γωνία^^

    @el.mar Ελένη μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Να σου πω ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι δύσκολο, άλλο ξεκίνησα να φτιάξω άλλο έφτιαξα, θα δω μήπως μπορέσω να το φτιάξω ξανά σε άλλο χρώμα και τότε θα σου πω αν είναι δύσκολο^^

    Φιλάκια Πολλά!

    ReplyDelete
  5. Μπραβο σου εγω ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα...τεμπελιάζω !!

    ReplyDelete
  6. Χαχαχαχα εγώ τα κοσμήματα τα έχω στην κατηγορία "τεμπελιάζω", οπότε ουσιαστικά ούτε εγώ έχω κάνει τπτ^^, το διάβασμα ξεκινάει από βδομάδα^^

    ReplyDelete
  7. Αυτό που μου αρέσει στα κοσμήματά σου είναι η πρωτοτυπία στα σχέδια και στα υλικά. Το 'χεις αναμφισβήτητα!

    ReplyDelete
  8. simonmad μου σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου!
    Καλό Βράδυ!

    ReplyDelete
  9. Γλυκιά μου,σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη χρονιά και όλες οι ευχές και επιθυμίες σου να εκπληρωθούν!! Με καλές και πολλές δημιουργίες!!Είχα αφήσει σχόλιο στην ανάρτηση σου με τις οδηγίες για τα κεριά και την χαρτοπετσέτα και δεν ξέρω τι έγινε...δεν δημοσιεύθηκε ποτέ!!Μου έτυχε κι αλλού και δεν ξέρω γιατί!Ελπίζω τώρα να έχουν φύγει από παντού οι καλικάντζαροι και να κάνουμε την δουλειά μας (χα,χα)!!!

    ReplyDelete
  10. Λαμπρινή μου επίσης!Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά!
    Το έπαθα και γω πριν μερικές μέρες... εγραφά το σχόλιο, πάταγα post και γεία σας... εξαφανισμένο το σχόλιο...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails