Tuesday, May 17, 2011

Athens: Coffee Time - New Meeting

             Καλημέρα!Τι κάνετε; Σας έχω νέα που όλοι περιμένατε!! Νέα συνάντηση!!!! Ξέρω ότι είχα βάλει δίπλα τη δημοσκόπηση για να επιλέξετε τη μέρα που θα προτιμούσατε να γίνει η συνάντηση και λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω αλλά θα έχουμε επισκέψεις από Κρήτη!! και δεν γίνεται να μην κάνουμε μια μικρούλα αλλαγή για να γνωρίσουμε το κορίτσι!!! Δεν θα σας πω ποιος θα έρθει, εκπληξούλα! Ελάτε εσείς για να μάθετε!! 
           Λοιπόν η συνάντηση μας θα γίνει στην Παρασκευή 27/5, στο Θησείο, την ώρα και το μέρος θα σας τα πω στην επόμενη ενημέρωσή!! Ελπίζω να μπορέσετε να έρθετε! Φιλάκια Πολλά!

 

             Good morning! How are you today? I have the new you wanted to know!! New Coffee Meeting!! i know about the poll results and sorry for changing a little bit our plants but someone told that a sweet girl from Crete will visit us, so we changed the day! I'm not going to tell you who is going to come, it's a surprise!! Come to learn on your own!!
             Anyway, our meeting will on Friday 27/5, at Thiseio, i don't know yet about the time or the place, i'll tell you at the next post. Kisses!

13 comments:

  1. Το Θησειο ειναι αδιαπραγματευτο???Γιατι ηταν να ερθω για Σαβατοκυριακο Αθηνα αλλα μπορω αμα ζοριστω λιγο να ερθω κατα τις 9 το βραδυ την Παρασκευη αλλα μεχρι να φτασω Θησειο ξημερωσαμε...:Ρ
    Τελος παντων αν δεν βολεψει στο επομενο ρεπο μου..:-)
    Φιλακια!!!

    ReplyDelete
  2. Εσεις θα μας τρελάνετε βρε κορίτσια, με τις συναντήσεις σας! Σας βρίσκω πάντως οργανωτικές και αποφασιστικές και μ' αρέσει! Περιμένουμε φωτο και ευχόμαστε φυσικά να περάσετε κι αυτή τη φορά αξέχαστα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  3. Ακυροοοο..τωρα ειδα το 27/5,,,γκρρρρρρρρ...τεσπα εγω θα ανεβω αυτο το Σκ οποτε μολις μαθω λεπτομερειες θα ενημερωσω τη φωνακλου παραυτα..:Ρ

    ReplyDelete
  4. Τέλεια,θα έρθω κι εγώ επιτέλους!
    Ενημέρωσε για το μέρος σύντομα!

    ReplyDelete
  5. Γεια σου φιλη μου! Εγω πως τα καταφερα παλι και δεν μπορω να ερθω!:ο( Τελικα την εβδομαδα της συναντησης θα λειπω,που σου ειχα πει; Μπερδευτηκα η ηλιθια και νομιζα πως θα φευγαμε αυτη την εβδομαδα! Το αγορι μου φταιει που με μπερδεψε! Κριμα ρε συ. Ηθελα να ερθω πολυ αυτη τη φορα αφου την προηγουμενη δεν τα καταφερα.Εστειλα μειλ στην Ειρηνη!
    Α! ρε κοριτσια! Ελπιζω να γινει αλλη μια καλοκαιρινη συναντηση! Θα ερθει και φιλη απο Κρητη!! Μπραβο!!! Να περασετε τελεια και φωτος εννοειται! Φιλακια πολλα πολλα! :ο)

    ReplyDelete
  6. Συνάντηση πάλι ετοιμάζεται και με guest καλεσμένους;;; Μπράβο κοριτσάκια αυτά είναι!!!! :))))))))))))))))))

    ReplyDelete
  7. Γειάααα...όχι δε θέλω τίποτα..για ένα γεια πέρασα...χαχαχαχα....φιλάκια...!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
    Μα ποια θα έρθει;;;Γιατί μας το κρατάς κρυφό;;;
    Ελπίζω να μαζευτούμε πολύς κόσμος!!!
    Μίλησα με Μυρσίνη,θα σου προωθήσω το mail.
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  9. Καλά να περάσετε!!!
    Άντε να μας πει μετά τα νέα!!!

    ReplyDelete
  10. Nα μου πειτε οπωσδηποτε!!! Φιλακιαααα! :ο))))))

    ReplyDelete
  11. Λοιπον κοπελια αν σας παιρνει για μια μινι συναντηση εγω μπορω η Παρασκευη με το που θα ερθω Αθηνα(στο διαστημα δηλαδη 9-12 βραδυ) η πρωι Σαβατου μεχρι τις 3..:-)
    Αν σας βολεψει προς Ηρακλειο μερια κανουμε μια μινι συναντηση..:-)
    Υ.γ.Αν τελικα καταφερεις και κανονισεις κατι κερναω τον καφε σε οποια καλη κοπελα μου φερει ασημί γρανες με θηλεια με το αζημιωτο φυσικα χαχαχα

    ReplyDelete
  12. Αχ....ζηλεύωωωω πολύύύύύ!!!!
    Να περάσετε τέλεια...μα τι λέω, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Φιλιά σε όλες να δώσεις Χριστινάκι και ανυπομονώ να δω φωτογραφίες! Με έχει φάει η περιέργεια για την Κρητικιά, αν και πάει το μυαλό μου κάπου...για να δούμε...
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  13. Κοριτσάρες η συνάντηση κανονίστηκε!!!
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails